Klær: Beste og billigste klesbutikker på internett

Til tross for et hav av klesbutikker på internett, finnes det få nettbutikker som er billig og bra, samtidig. Her er en oversikt til deg som vil handle billige klær på internett.

klesbutikker klær handle

Kjøp klær på internett i nettbutikk hvis det er billigere eller bedre enn i butikk.

19. juli 2024 av Nyttig.net / Internett

OBS: Denne listen vil være under konstant oppdatering slik at den alltid vil være aktuell og oppdatert!

Dette forlanger vi av en nettbutikk:

  • Billig / har gode priser (i forhold til kvalitet / merke). Grådige ekspedisjonsgebyr er fy-fy. Dyrere enn lokalbutikken er nei-nei.
  • Rask levering er en fordel, i hvert fall bør ikke varene kommer flere uker eller måneder etter bestilling.
  • Brukervennlig. Innebærer alt fra at det er enkelt å finne ut total kostnad for ordren (strykkarakter om man må registrere seg før man finner ut hva totalkostnaden blir), til at nettbutikken er oversiktlig og at sidene laster raskt.
  • Kvalitet skal stå i forhold til pris. Noen ganger vil vi ha kvalitetsklær og designerklær, andre ganger vil vi ha billigst mulig klær selv om det går på bekostning av kvalitet. Det kan aldri bli latterlig billig og latterlig dårlig samtidig.
  • Nisje er OK. Nettbutikken trenger ikke nødvendigvis være et massivt varehus med klær, om de selger kun boksere eller kun treningsklær er greit, så lenge alt det andre er greit. Et godt utvalg er likevel en fordel.
  • Betalingsalternativer som er ønskelig er som et minimum kredittkort og PayPal. Faktura i pakken har vi forståelse for at mange nettbutikker ikke ønsker å tilby da dette gir en risiko for nettbutikken. Oppdrag kan være greit for noen, men kanskje litt gammeldags betalingsalternativ?

Billige nettbutikker som selger klær

eBay er siden for deg som vil gjøre et kupp. Her kan du få kjøpt billige klær. Merk tollgrensen på 200 kroner, alt som prises over 200 kroner (frakt er ikke inkludert) må du betale et forenklet gebyr på. Her finner du mye bra, og enda mer dårlig. Husk å sette noen parametre før du begynner å lete etter klær hos eBay, for eksempel kryss av for "Ny" (i motsetning til "Brukt"). Hvis du ikke gjør dette vises alt mulig, inkludert brukte boksere og klær som selges billig på grunn av betydelige feil og mangler.

Sparkjøp.no selger billige klær. Billige klær er det, men så ser de ganske billige ut også. Ikke noe moteklær her, og kvaliteten på klærne er så-som-så, men i forhold til pris er det likevel mange bra kjøp her til de som er på jakt etter slike klær.

Ellos.no har herreklær, dameklær, barneklær, greit utvalg og ok priser, men ikke akkurat superbillig heller.

Gsport har treningsklær og klær for de aktive menn/damer/barn. Prisene er greie nok, utvalget også ok for å være i dette segmentet, men mangler spesielle merkevarer.

Andre klesbutikker på nett som er populære er blant annet nelly.com, asos.com, boozt.com, spelldesigns.com, net-a-porter.com, theoutnet.com, revloveclothing.com, aliexpress.com / alibaba.com (Kina-kvalitet), etsy.com (hjemmelaget, tusenvis av selgere), only.com, milanoo.com, tidebuy.com, amazon.com / amazon.co.uk, missguided.eu.

Oversikt over klesbutikker på nett

Klesbutikker på BesteNettbutikker. Dette er en katalog med en større oversikt over klesbutikker på nett. Brukeranmeldelser på mange av butikkene.